Over ons

We luisteren, ondersteunen en werken samen

We luisteren, ondersteunen en werken samen aan het verbeteren van de motorische vaardigheden en de algehele kwaliteit van leven van kinderen. Zodat ze vol vertrouwen en plezier kunnen deelnemen aan het dagelijks leven. Bij ons kun je terecht voor de behandeling van alle motorische en sensorische hulpvragen van kinderen en jongeren, met één uitzondering: kinderbekkenfysiotherapie.

Bij ons vind je de expertise en toewijding die nodig zijn voor kinderfysiotherapie, een specialisatie die zich richt op baby’s, kinderen en jongeren binnen de fysiotherapie. Onze kinderfysiotherapeuten hebben niet alleen de basisopleiding tot fysiotherapeut afgerond, maar hebben zich vier jaar gespecialiseerd tot Master Kinderfysiotherapeut. Dit betekent dat we ons onderzoek en behandelplannen specifiek kunnen afstemmen op de unieke behoeften van elk kind, met aandacht voor het nieuwste wetenschappelijke bewijs. Jouw kind verdient de beste zorg en daar gaan we voor, met passie en expertise.

Betrouwbaarheid & transparantie vinden wij belangrijk!

Transparantie over onze kwaliteit van zorg vinden we belangrijk. Onze praktijk is te vinden in het Praktijkregister van het Kwaliteitshuis Fysiotherapie. Voor het bieden van zorg op maat is de feedback van ouders, kinderen en jongeren goud waard voor ons. Via Mediquest ontvangen wij deze feedback om onze zorg constant en gericht verder te verbeteren. 

Rianne Mosterd- van der Meijs

Kinderfysiotherapeut | Praktijkeigenaar

Tijdens een stage in Zwitserland werd het voor mij duidelijk: werken met kinderen en jongeren aan gezond bewegen en een zo optimaal mogelijk motorische ontwikkeling is telkens een nieuwe uitdaging. Daar word ik iedere dag weer blij van!

Specialisaties: zorg voor pre- en dysmature kinderen, evenals baby’s die kampen met een asymmetrische ontwikkeling of onrust. Transmurale zorg voor kinderen die na een ziekenhuisopname of medisch traject ondersteuning nodig hebben. Behandelen van aanhoudende lichamelijke klachten (ALK), ademhalingsproblematiek, sensorische informatieverwerkingsproblemen, en zowel grote als kleine motorische ontwikkelingsachterstanden, Developmental Coordination Disorder (DCD) en het begeleiden van kinderen met een motorische hulpvraag en nevendiagnoses zoals verstandelijke ontwikkelingsachterstanden, AD(H)D en/of autismespectrumstoornissen.

BIG nummer: 29065724704
Lid van het KNGF en NVFK
geregistreerd in het Kwaliteitshuis Fysiotherapie

 

Rogier Schomaker

Kinderfysiotherapeut

In het verleden ben ik als kinderfysiotherapeut betrokken geweest bij de jeugd van voetbalclub ADO Den Haag. Daar kwam mijn passie voor sport en het plezier in het werken met kinderen samen.

Specialisaties: zorg voor baby’s met een asymmetrische ontwikkeling, kinderen met schrijfproblematiek, kinderen en jongeren die te maken hebben met hoofdpijnklachten. Ondersteuning bij sportspecifieke hulpvragen, sensorische informatieverwerkingsproblemen, en zowel grote als kleine motorische ontwikkelingsachterstanden.

BIG nummer: 09050788204
Lid van het KNGF en NVFK
geregistreerd in het Kwaliteitshuis Fysiotherapie

Onze partners

Reviews

Erg prettige, betrouwbare omgang met het kind. De sfeer is erg opbouwend. Ze zijn heel persoonlijk en betrokken. Stelt ons allebei op ons gemak en zeer geduldig!

– Anoniem via Mediquest

Kind voelt zich veilig en op zijn gemak en wij als ouders krijgen juiste informatie en zien goede vooruitgang. Goede communicatie, begeleiding en ze weten hoe mijn kind is en blijven haar motiveren! 

– Anoniem via Mediquest

We zien onze dochter enorm groeien, ze is steeds meer klaar voor het schrijven in groep 3. Verder is ze erg geduldig, kijkt naar het kind waar de interesse ligt en borduurt daar op voort.

– Anoniem via Mediquest